cukorbetegség kezelése

Cukorbetegség

Cukorbetegség

BALZSAMKÖRTE KAPSZULÁK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

A legjobb balzsamkörte kapszula

2018. február 12. - gyogyszernelkul

Jelenleg Magyarországon nem kapható nyersen balzsamkörte más néven keserű tök, keserű uborka, keserű dinnye. Ha beírjuk a keresőbe a balzsamkörte kapszula szót, akkor láthatjuk az első illetve második oldalon megjelenő releváns találatokat. Az alábbi listában található egy osztályozás, melyik a legjobb választás. ár /érték minőség tekintetében.

 

1.) MAGYAR TERMÉKEK:

Sajnos csak egyetlen egy olyan balzsamkörte kapszula létezik, melynek az alapanyaga Magyarországról származik és a kapszula nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.Ez a termék nem tartalmaz színezéket, tömegnövelőszert. A gyártó oldalán található egy részletes adatlap és leírás is, mely a termék teljes paramétereit feltünteti. Az összehasonlításban a legjobb ár/érték arányú termék ezért került az első helyre.

Gyártó oldala az alábbi linkre kattintva elérhető: Herb Caps Balzsamkörte kapszula

Herb Caps Balzsamkörte kapszula

balzsamkoerte-kapszula_2.jpg

Adatok:

Összetevők: Balzsamkörte (Momordica charantia) mag nélküli termése szárítva, porítva
Kapszulában lévő mennyiség: 250 mg
Dobozban lévő kapszulák száma: 30 db
Ár: 2200 Ft.-  | 0,29 Ft/mg
Származás: Magyarország

----------------------------------------------------------------------

KÍNAI TERMÉKEK:

2.) CHARAN TEA KAPSZULA 

Dr.Chen patika terméke, mely olcsónak tűnik, viszont ha kiszámoljuk drágább mint a legelső HERB CAPS balzsamkörte kapszula termék. Ráadásul a származása KÍNAI. Egy kapszulában lévő balzsamkörte őrlemény mennyisége 155,2 mg,  így egy doboz ára drágább. Ebbe a termékbe  a balzsamkörte termés őrlemény található, ezért szerepel a második helyen.

Összetevők: Momordica charantia termés őrlemény, inulin, C-vitamin (aszkorbinsav), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), króm-pikolinát, zselatin.

2 kapszulában lévő mennyiség: Momordica charantia 315 mg, C-vitamin 60 mg, B6-vitamin 4 mg, B1-vitamin 2,8 mg, króm 120 mikrogramm

Dobozban lévő kapszulák száma: 50 db

Ár: 1705 Ft | 0,36 Ft/mg

Származás: KÍNA

3.) Big Star Balzsamkörte kapszula esetén nem találtuk meg, hogy a balzsamkörte kivonat miből származik a balzsamkörte leveléből gyümölcséből szárából? A magyarországi forgalmazó oldalán még a mennyiség és a tömeg sincs feltüntetve! . Ez a termék össze sem hasonlítható az előző két termékkel, mivel KIVONAT, hogy a balzsamkörte mely részéből azt nem igazán sikerült megtudni! Az alábbi adatokat sikerült megtudni

Képtalálat a következőre: „big star balzsamkörte kapszula”

Adatok:

Összetevők: balzsamkörte kivonat , zselatin, titánium- dioxid

Kapszulában lévő mennyiség: 300 mg

Dobozban lévő kapszulák száma: 60 db

Ár: 1850 Ft.-: | 0,1 Ft/mg

Származás: KÍNA

 

Az ára kedvezőnek tűnik azonban az a tudat, hogy  kínai termék. Mint hallottuk a kínaiak a bébiételeket Európából rendelik, mert nem bíznak a kínaiban, hát  én sem. Ráadásul az sem derül ki, hogy valójában miből van az a kivonat, a balzsamkörte virágából? leveléből? szárából? gyökeréből? magjából? így a hatásossága is erősen megkérdőjelezhető.

 

3.) Dr. Theiss Charantia kapszula (balzsamkörte kapszula)

Dr. Theiss terméke szintén kivonatot tartalmaz, mely olcsónak tűnik. Az összetevők származását illetően nem találtunk információt. A származásra vonatkozóan sem találtunk információt. Azt tudjuk viszont, hogy 30 kapszula található a dobozban.

Képtalálat a következőre: „dr.theis balzsamkörte kapszula”

Összetevők: Momordica charantia-kivonat, zselatin, maltodextrin, csomósodást gátló: magnézium-sztearát, Chromax króm-pikolinát.

Kapszulában lévő mennyiség: ISMERETLEN

Dobozban lévő kapszulák száma: 30 db

Ár: 1800 Ft

Származás: ISMERETLEN

 

 

 4. NUTRILAB Balzsamkörte kapszula

Ez a termék szintén kivonatot tartalmaz. A legjobban Dr. Theiss  termékéhez hasonlítható, mely szerint több kivonat van benne, de az ára is ennek mértékében drágább is. Származási ország tekintetében Spanyolország így megbízhatóbbnak tekinthető, mint a Big Star terméke.

 

Képtalálat a következőre: „balzsamkörte kapszula”

Összetevők:balzsamkörte (keserűdinnye) termés kivonat, hidroxi-metil-propil-cellulóz (kapszulahéj), króm-pikolinát

Kapszulában lévő mennyiség: 500 mg kivonat

Dobozban lévő kapszulák száma: 30 db

Ár: 1990 Ft

Származás: Spanyolország 

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy szinte egy napot kell töltenünk azzal, mire kiválasztjuk a nekünk megfelelő terméket. Remélem nektek már nem kell ezzel szórakozni, így mindenki ki tudja magának választani a számára megfelelőt. Még mielőtt döntenétek azért elmondom, hogy a kivonatért nem vagyok oda, mivel egy tanulmány szerint a balzsamkörte kivonat közel sem olyan hatásos mint az eredeti változata. 

A balzsamkörte hatásosságát tekintve nem mindegy hogy fogyasztjuk! LINK

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5513659994
süti beállítások módosítása